Selecteer een pagina

Chantal Drenth-Haket

Orthomoleculair darmtherapeut in Zandvoort

Biografie

Ik ben opgeleid bij Natura Foundation als orthomoleculair therapeut en leefstijlgeneeskundige. Het lichaam, de leefstijl en de gehele kijk op gezondheid is zó fascinerend. Met veel verwondering en passie heb ik deze opleiding gedaan. Met veel passie en plezier ben ik daarom gestart met PNI. Dit heeft mijn hart veroverd en ik ben van mening dat iedereen dit zou moeten weten. Mijn pad startte echter bij Iokai Shiatsu. Deze studie heb ik twee jaar gevolgd en daar heb ik veel mogen leren. De oosterse geneeskunde is bijzonder en ook deze kennis is zeer waardevol.

Mijn interesse in voeding en leefstijl is er altijd geweest maar na de komst van mijn dochter werd dit vele malen sterker. Als moeder wil je immers het beste voor je kind en een fitte, gezonde moeder zijn.

Ik heb ook een diploma medische basiskennis volgens de PLATO norm.
Hiermee word ik door meerdere zorgverzekeraars vergoed als u een aanvullende verzekering heeft. Van nature ben ik erg leergierig en zijn na,- en bijscholingen eerder een hobby dan een verplichting. Dit heeft ertoe geleid dat ik darmspecialist ben, quantumresonantie geleerd heb en ademcoach ben. En ik leer vrolijk verder om u te behandelen volgens de laatste inzichten. Op een integrale manier behandelen is de geneeskunde van de toekomst

Volg mij op social media:

Natura Foundation – Orthomoleculair therapeut

Voedingsgeneeskunde, systeemdenken, evolutieleer en leefstijlgeneeskunde.
Interventies op het gebied van leefstijl en oervoeding. Voeding wat door het lichaam herkent wordt.

i

Con Amore -Medische Basiskennis volgens de PLATO-norm

Een waardevolle toevoeging en tevens verplicht voor elke geaccrediteerde therapeut.

Ortho Health Foundation Detox specialist

Detoxen is een mooie manier om je lichaam en geest te reinigen. Echter is het belangrijk dit onder begeleiding te doen. Een waardevolle specialisatie.

Ik begeleid u graag naar een andere gezondere levensstijl

Zet nu die eerste stap!