Selecteer een pagina

Orthomoleculair darmtherapeut in Zandvoort

Een los consult óf een verblijf in studio Habitus Nova in Zandvoort aan zee voor persoonlijk BURN-OUT herstel en/of een detox mogelijkheid.

Praktijk Habitus Nova te Zandvoort. Mijn eigen zoektocht naar een gezond en fit lichaam en een heldere geest is voor mij de aanleiding geweest om mij te specialiseren in Orthomoleculaire therapie, leefstijlgeneeskunde, ademcoaching en te beginnen met de opleiding in de kPNI. Het is mogelijk om je beter te voelen met (kleine) aanpassingen in voeding maar vooral leefstijl.

Juist nu in deze uitdagende tijd zitten meer mensen dan ooit ongelukkig thuis. Men doet teveel van het slechte en te weinig van het goede in het dagelijkse leven. Ons huidige (opgelegd) gedrag druist in tegen elke essentie van ons bestaan. Wij gedragen ons niet meer als Homo Sapiens. Onze uitdagingen zijn niet meer de uitdagingen van vroeger zoals honger, dorst, kou, bacteriën of virussen natuurlijk doormaken. Tegenwoordig zijn bewegingsarmoede,  overvloed aan (fabrieks)voedsel, vervuiling, vaccinaties, gebrek aan verblijf in de natuur en beeldschermwerk dé uitdaging voor ons lichaam en geest.

Door deze moderne uitdagingen tijdelijk te vermijden geef je je lichaam een reset. In mijn studio in Zandvoort wil ik je (mid)weekje laten resetten met daarbij verschillende mogelijkheden. In de natuur zijn, frisse lucht inademen, zwemmen in koud zeewater of een rustgevende stiltewandeling. Dit aanvullen met een consult, een ademsessie, darmtherapie en sessies waarin we gewoon gaan ontdekken en anticiperen op wat zich aandient op dat moment. Wat is gezondheid?Waarom voel je je niet goed? Wat heeft je omgeving te maken met je gezondheid? Wat heeft je familiegeschiedenis te maken met je gevoel? Welke rol spelen hormonen? Zomaar wat thema’s die zich kunnen aandienen.

Ik bied deze mogelijkheid aan in Zandvoort in mijn studio Habitus Nova. Een kleine rustige studio voor maximaal 2 personen. Mijn studio in Zandvoort ligt op 400 meter wandelen van zee. De duinen loopt u zo in na 600 meter wandelen. Fietsen, surfen, kitesurfen of yoga op het strand. Zandvoort heeft het allemaal. Er is veel te beleven in de omgeving van Zandvoort.
Indien gewenst maak ik een programma op maat qua voeding en/of sappen, beweging en leefstijl. Het is geen vaststaand programma. Ik bekijk en behandel elk lichaam als uniek en behandel ook op deze manier. 
Uitrusten, uw lichaam laten helen met mooie ervaringen en inzichten. In een aantal dagen geef ik u genoeg informatie en kennis zodat u zelf thuis verder kunt.

Ik bied u rust, natuur en een andere kijk op gezondheid. Een inzicht waar u op terug kan blijven vallen en ook na deze periode blijft gebruiken.
Losse consulten zijn uiteraard ook mogelijk.

Ervaring van mijn klanten

Ik heb bij Habitus Nova een geweldige detox-week gehad. Wat weet Chantal veel over het ontstaan van ziekten, voeding en supplementen. Chantal is zeer kundig en ik heb zoveel van haar geleerd in een korte tijd. Ze is een warme lieve vrouw waar je je meteen bij op je gemak voelt.
In het super mooie detoxhuisje was alles aanwezig en het was een heerlijk thuis voor een weekje. De detox was raar genoeg lekker. Alles vers en biologisch, het was een genot.
De begeleide wandelingen op het strand en door de duinen in het mooi Zandvoort waren ook erg fijn. Ik voel mij na deze week stukken beter en mijn lichaam en geest zijn tot rust gekomen.
Thanks lieve Chantal, ik ben je eeuwig dankbaar en wil dit zeker nog een keer gaan ervaren!

Liefs Henny

Orthomoleculaire therapie in Zandvoort

N

Voeding,-en leefstijlgeneeskunde

Leer weer leven en eten met oervoeding als basis.

N

Bioresonantie

N

Detox op maat op locatie in Studio Habitus Nova

Een mooie start voor een nieuwe leefstijl en andere voedingskeuzes.

N

Burn-out herstel op locatie in studio Habitus Nova

Even dicht bij de natuur. Rust en nieuwe inzichten als een onderdeel van uw herstel.

N

Vergoeding

Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO en OZF €40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen
Menzis, PMA en Anderzorg € 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen
ONVZ, PNOzorg en VvAA €30 per dag. Aanvullend verzekerd, variabele vergoeding van 30 tot 75 euro.

Tarieven Habitus Nova Zandvoort

Orthomoleculaire therapie I Detoxverblijf I Burn-Out herstel in Zandvoort

Bedrijfsgegevens:

Oosterparkstraat 34
Zandvoort, Noord-Holland 2042AS
Nederland
Telefoon: +31624935194
E-mail: info@habitusnova.nl
URL: https://habitusnova.nl/

Openingstijden:

Ik werk op uitsluitend op afspraak

In Zandvoort kan parkeren een probleem zijn, zeker in de zomer. Ik heb een parkeerkaart zodat u altijd een plekje heeft.

Wilt u (samen) verblijven in de studio? Er is een 2-persoonsbed 160×210. U slaapt in één bed. De prijs per persoon per nacht is minder als u het verblijf deelt.

Orthomoleculaire therapie en bioresonantie in Zandvoort

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor Orthomoleculaire therapie in Zandvoort

13 + 4 =

Ik ga zorgvuldig met uw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.